View Single Post
Sitat av Entourage Vis innlegg
Sorry for enda mer moralpreken, men det er her du ikke skjønner en dritt. Ved å keylogge henne så motsier du deg selv så hinsides. Du kommer til å blande seg inn i hennes privatliv, samme hva du gjør mens du overvåker henne.

Og IKKE ha den innstillingen at hun kommer til å synes det er greit, du kommer til og få deg litt av en overraskelse. Det virker som dere to har litt av et forhold.

Alder ingen hindring, jeg er åpenbart mer oppegående og mer ansvarlig enn deg, TS.
Vis hele sitatet...
Tror ikke du helt setter deg inn i hans situasjon. Tenk deg at din datter egentlig er kjempeflink på skolen, men plutselig begynner karakterene hennes å falle. Hun mister vennene sine, og begynner plutselig å være kjempemye på dataen. Ville du som en ansvarlig pappa bare sotti å sett på? Denne faren kjenner nok datteren sin godt nok til å skjønne at å prate med henne vil være nyttesløst. Hva skal du gjøre da? Han har sagt tidligere at han ikke skal blande seg inn i privatlivet hennes. Han skal holde seg passiv.

Og uansett hva du sier betyr ikke det at du er mer oppegående og ansvarlig. Dere har to forskjellige meninger. Slutt å vær en moralhore og hjelp han istedenfor.