Kyllingmiddag.
Kryddersmør:
Det du trenger er: 6 spiseskjeer med finhakket persille, 200g smør, 2 presset hvitløksfedd, aluminiums folie og salt og pepper.
Framgangsmåte: Rør smøret mykt og tilsett krydder og urter. Smak til med salt og pepper. Også lag en pølse av smøret på aluminiumsfolie, rull inn i folien og sett det i kjøleskapet.
Thousand Island Dressing:
Det du trenger: 250 gr majones, 2 ss tomatpure, 2ts warcestershiresaus, 2ts sukker, 1 hel boks rømme.
Framgangsmåte: Rør sammen ingrediensene og smak til med salt og pepper.
Kyllinghamburger:
Det du trenger: En hel pakke med kyllingkjøttdeig, 1 egg, 2 ts potetmel, pepper og 1/4 pakke baconcrisp.
Framgangsmåte: Knus baconcrisp til pulver. Legg kyllingkjøttdeigen i en bolle, tilsett 1 egg, 2 ts potetmel + pepper etter smak. Rør forsiktig sammen, form deigen til 4 like hamburgere, rull dem i den knuste baconcrispen. Stek hamburgeren i en stekepanne til den blir gyllenbrun.
Maiskolbe i ovnen:
Det du trenger: To hele maiskolber.
Framgangsmåte: Sett maisen i en ildfast form med kryddersmør og salt. Sett ovnen på 225 grader på grill i ti minutter.
Før servering: Kutt de to maiskolbene i to deler.
Kjøp hamburger brød på butikken. Lag salat til å ha ved siden av eller på burgeren.