Tråd: Legalisert!
View Single Post
Sitat av Detectable Vis innlegg
Nå har vel DEA pleid å se andre veien så lenge det er legalisert i den aktuelle staten, og det drives på en skikkelig måte. Men i teorien kan de komme å raide sjappa og putte eierne bak lås og slå. Det er nok liten risiko for at dette skjer i praksis dog.
Vis hele sitatet...
Under Bush grep den føderale staten inn i praksis og overstyrte statene, og Obama (han som under valgkampen sa at føderale myndigheter ikke skal blande seg inn i staters lover ang medisinsk cannabis) er enda verre. Det er ikke liten risiko for at dette skjer i praksis, vi har flere eksemplerdette.

Sitat av Obama
I'm not going to be using Justice Department resources to try to circumvent state laws on this issue
Vis hele sitatet...
Sitat av Rob Kampia, executive director of the Marijuana Policy Project.
There's no question that Obama's the worst president on medical marijuana
Vis hele sitatet...
For ikke å snakke om han som nylig ble dømt til minimum 80 år i fengsel, for å ha åpnet et "marijuana grow house" etter at staten han bodde i legaliserte medisinsk marijuana. Han ble selvsagt nektet å bruke det at staten hadde legalisert det som argument/forsvar i retten. Til sammenligning ble Jerry Sandusky dømt til minimum 30 år for å ha voldtatt en haug med unge gutter over en 15 års periode.

Det er ikke realistisk at dette vil bli gjennomført i Colorado og Washington, slik de føderale myndighetene, med Obama i spissen, har holdt/holder på.
Sist endret av Don Veto; 10. november 2012 kl. 13:41.