View Single Post
Trådstarter
9
Sitat av Myoxocephalus Vis innlegg
Ai da! De der blir no' fandens herk å fikse kopi av - det der ett av de tidlige systemene med sikkerhetspinner på siden, og bare det å få tak i profiler blir ikke lett. Feilmarginene er også ganske lave, så du vil neppe lykkes med å forsøke å kopiere selv heller, om du så greide å skaffe en blank profil. Det er heller ingen andre mer vanlige profiler som ligner noe særlig.

Dette er ikke det sikreste systemet iverden, men det er mye sikrere enn veldig mye annet. Og dyrt. I tillegg er det ganske sjeldent. Ikke kan de bumpes heller.

Med mindre du personlig kjenner en låsesmed som er villig til å gjøre deg en tjeneste eller du greier å rappe en ekstra nøkkel fra husverten din, så ser jeg ikke helt hvordan det der skal gå i boks.

Beklager på være kjip, men dette blir ikke lett.
Vis hele sitatet...
Det var da som faen da :P... Kjenner ingen låsesmed, men kan vel hende de har et blankt emne hos Mister Minit. Jobbet før på Jernia, så kan prøve å få den kopiert der eventuelt..Men skal vel i verste fall ikke være noe problem å få denne kopiert hos en låsesmed, med rekvisisjon selvfølgelig? Kan bare ikke skjønne hvorfor utleier skal ha 5000 for dette, kan vel ikke kreve å bytte låsen for døra til 5 hybler..
Sist endret av Myoxocephalus; 13. mars 2019 kl. 18:03.