Tråd: Legalisert!
View Single Post
Kjempenyheter! Nå kommer det til å dukke opp private bedrifter som selger cannabis over hele Colorado og Washington. Colorado grenser til 6 andre stater, så kan tro det blir populært å sette opp utsalgsteder langs grensene, det kommer til å spre seg. Avslutting av forbudstiden av alkohol startet også på statlig nivå i USA.
Samtidig har man jo Uruguay som er i ferd med å legalisere. Kanskje sprer dette seg til andre land i Sør- og mellom-amerika.

En annen positiv ting er at nå kan universiteter og forskingsentre i CO og WA mye lettere gjøre forskning på cannabis og dens effekter, og man vil få mye bra data om bruk og sosiale effekter av en ordentlig legalisering.

Obama trenger ikke tenke på at han skal bli gjenvalgt lenger, så han kommer forhåentligvis til å ikke bry seg om dette og bare la det være. Han har tross alt et liberalt forhold til cannabis, men det å gå ut med at man syntes å ha cannabis ulovlig er feil før et presidentvalg er ikke særlig smart. Finnes en god del konservative demokrater.