View Single Post
Trådstarter
457
Sitat av Wessa Vis innlegg
Skjønner veldig godt at du er lei av å drasse med det tre sixpacks på fest. Det må være utrolig kjedelig å måtte helle ut, eller la så mye drikke ligge igjen hver gang? Eventuelt bruke så mye penger på å virke tøff?


Men for å svare på det du spørr om; Mickey Finn er en klassiker. Drakk/shotta den mye selv før i tiden, og kjøper meg en i blant nå også. Smaker ikke så værst, er lett og drikke og lett å holde kontrollen med. Ellers er rielsing viner som regel søte og lett å drikke. Det finnes også flere typer ferdig blanda drinker på polet for folk under 20. Pina Colada, mojito m.m. Lykke til.
Vis hele sitatet...
Skal forklare det for for deg, jeg veier rett under 100kg, har en del muskler(som gjør at man tåler mer, om jeg har rett). blir full av ca 12 øl, og har da ca 6 øl igjen som jeg drikker ut festen. Liker også å gi vekk litt drikke, drikker i gjennomsnitt 4-5 ganger i mnd så har kansje litt tolleranse. Fornøyd med svaret?

Sitat av moret Vis innlegg
Kjøp deg en flaske billig cava eller prosecco. Se gjerne etter en med litt lavere alkoholprosent(det betyr mer restsukker, som igjen betyr søtere vin).
Rosa sprudle-skit fra spania feks, smaker som saft og går ned som saft. Koster deg rundt 90,- tenker jeg. Have fun.
Vis hele sitatet...
Takker for svar, funnet en god del nå. Fant en cava som jeg muligens kjøper