View Single Post
Go Ask Alice - Beatrice Sparks (?)
Alice er en femten år gammel jente som ender med å bli narkoman. Dagboken hennes starter i september, og vi møter en helt vanlig tenåring. I juli prøver Alice LSD for første gang, og hun har en fantastisk opplevelse. Men dette skal bli starten på en spiral av et "narkotikahelvete". Selv om hun kjemper for å komme ut av miljøet dør til slutt av en overdose.

Tell me your dreams - Sidney Sheldon
Tre unge kvinner, Ashley, Toni og Alette - blir mistenkt for en rekke brutale mord. Politiets arrestasjon fører til en svært bisarr rettssak hvor forsvaret blir basert på et overraskende, autentisk medisinsk bevis.

Into the wild - Jon Krakauer
Året er april 1992. En ung mann fra en velstående familie haiker til Alaska og vandrer alene i villmarken, nord for Mt. McKinley. Navnet var Christopher Johnson McCandless. Han ga alle pengene sine til veldedighet og forlot sin bil for å starte et nytt liv. Fire måneder senere blir kroppen hans funnet av en jeger. Dette er en vakker, uforglemmelig historie!

The Diary of a Young Girl - Anne Frank, Eleanor Roosevelt
Dagboken ble funnet på loftet hvor Anne selv tilbrakte de siste årene av sitt liv. Dette er en sterk og rørende historie om 1942's Nazi okkuperte Holland og en tretten år gammel, jødisk jente sammen med sin familie. De var isolert fra omverdenen og måtte tåle alt fra sult, kjedsomhet og andre grusomheter.

Blant annet.