View Single Post
Av beste sort!
Kålroten's Avatar
285
Sitat av denim Vis innlegg
Spørs jo helt på bruk da vet du.

Vil du ha en tab med tastatur kan du jo egentlig like gjerne kjøpe en laptop og betale halvparten.

Sånn jeg ser det, er poenget med en tab bare å ha en veldig enkel og hendig liten flat skjerm, som tar lite plass og kan stappes ned i en sekk eller ligge i fanget i bilen eller ha'n med i senga og holde i som en bok eller sette på høykant, mens du ser filmer, surfe på youtube osv. Og det bør helst ikke koste all verden.

3500 betalte jeg for galaxy'n og det syns jeg var litt i overkant, men jeg bruker den jo mye da, er veldig fornøyd med høytalerne og skjermen, bra lyd og knallfint bilde, har et sånt stativ jeg settern på i senga og sovner i grisebingen til podcasts og youtube filmer hver kveld. Og jeg leser nyheter på den.

Det er akkuratt den bruken jeg kjøpte taben til også. Jeg skulle bare ønske adblock plus ble standard på android nettleserne mht all den søpla som er på nettsier om dagen, så det mangler litt enda mht nettsurfing.
Vis hele sitatet...
Jeg vet ikke helt om du leste hele posten min, men du kan kjøpe tableten uten det avtagbare tastaturet. På en måten blir faktisk Prime en tablet som er bedre på samtlige områder enn Galaxy Taben...