View Single Post
Sitat av Tøffetom Vis innlegg
Det har vært studier på dette ved et engelsk sykehus. Av ca 100 stykker som hevdet de var blitt "spiked" viste det seg at ingen av påvirket av noen kjente narkotikum.

Men selvsagt skjer det, dog andelen av reelle tilfeller er forsvinnende lien ifht antallet "rapporterte". På sykehuset beskriver man at man har fått blackout og oppført seg idiot, og får til svar at det stemmer fint med opplevelsen av å bli dopet. De unnlater forøvrig å nevne at symptomene er helt identiske med alkoholforgiftning. Har hørt venninner få "verifisert" at de har blitt dopet uten å avlegge en jævla prøve.

I tillegg, HVORDAN skal man gjøre dette? Hva hjelper det å hive rohypnol i drinken til en jente på et utested? Vente til hun faller om, så spørre en av dørvakene om han gidder hjelpe bære henne opp i kåken din?
Vis hele sitatet...
så vidt jeg vet blir man vel helt bananas av og blande rohypnol med alkohol? hehe.. men ser poenget dit :P tror det er mer alkohol som skilles slike blackouts enn folk som går og slenger godsaker i drinkene til folk :P