View Single Post
Sitat av stehal Vis innlegg
Siterer noe som jeg skrev ved en anmeldelse av en telefon, som kan være hjelpende. Et under ingen har nevnt WP7.5 (MANGO) ! :

Android hadde ikke.. wait for it... BANG!! - masse applikasjoner i starten det heller. De er i en startfase, og trenger litt tid. Som alle andre plattformer. Jeg mener nå at WP7 er det os'et som har vært best i startfasen. Android så jo så skralt ut at man kunne bæsje på seg av å navigere i menyene. Er ikke før Gingerbread kom ut, at ting begynnte å komme på plass. Selv førstegenerasjons Galaxy S, som forøvrig ikke er veldig gammel var så laggete og lite forseggjort at folk rootet og overclocka i hytt og pine. Selv i Gingerbread, mangler det et gjennomgående stilig uttrykk. Boksene som dukker opp når du får en varsel er klumpete, grå og ekle, sammen med instillingsmenyene og stock launcher.
Får håpe noe av dette bedrer seg i ICS, en oppgradering jeg faktisk har trua på. For akkurat nå syns jeg hele android ser ut som et OS i prototyp, eller betafasen. Man skal heller ikke glemme at det er først NÅ, med GS2 og nyere toppmoddeller at android begynner å bli noenlunde raskt og pålitlig. Det med apps, er kjipt, men en pris man må betale for å få litt konkurranse på markedet. Du skriver selv at dett KOMMER, så ikke bli for bortskjemt nå og forvent at alt er på markedet når første offisielle mobil med OS'et blir sluppet i Norge.
Allerede nå får du de viktigste appsa for meg til WP7, Trafikken, Postensporing, Whatsapp, et god innebygget dokumentbehandler (savner dette på android. Rart da dette er en av de mest elementære grunnene til å skaffe seg en mobil med så mye kraft og plass), og ikkeminst en FUNGERENDE FACEBOOK-KLIENT (i motsetning til andre). Viktigst av alt så er de gjennomførte, og tydelig lagt arbeid i, med ett gjennomgående metro ui. Det er så mye ubrukelig på Android Market at de gode forsvinner i doskåla. Jeg er en ivrig androidbruker, og det er mye jeg elsker med OS'et, men må si at Wp7.5 sitt minimalistiske utseende, hurtighet og flyt frister veldig, veldig mye. Jeg har trua på Nokia. Godt hardware og et underdog OS som hittil virker svært smidig kan bli et godt produkt.

Ser mange som foreslår Iphone. Iphone er et meget godt alternativ det altså, men vill nok ventet litt på LUMIA. Evt bestille den fra utlandet. WP7 vokser og er mye stiligere enn Ios synes nå jeg. Men hell to the yes, med iphone, får du det du betaler for. Et godt hardware, (utenom skjermen som er en skam) og et logisk ensformig utseende.

Syns folk nåtildags glemmer de helt elementære aspektene ved kjøp av en ny tlf. De ser som oftest på populæritet og hva som ser kult ut. Hvordan sitter mobilen i hånden? Liker du en tykkere men solid telefon, eller en syltynn 7 tommers bukserevner? Er mange spill egentlig viktig? Microsoft har endel penger, så dette er ikke noe sideprosjekt som går i glemmeboken vil jeg tro. VIlle hvertfall tittet litt på det.
Vis hele sitatet...
Enig på WP7, har hatt HTC HD7 nesten siden WP7 ble lansert. Veldig godt fornøyd med OS'et. Android mobiler sliter med å kjøre smooth på en 1Ghz, WP7 telefoner kjører veldig smooth på 1Ghz. Sikler selv etter Nokia Lumia 800 som har bra design, bra skjerm, kjapp og bra kamera.

Sitat av Notoneofthem Vis innlegg
Lg optimus x2 optimus, har den selv
Vis hele sitatet...
Av de 6 jeg vet om som har LG Optimus 2X, så har alle 6 måtte sendt inn telefonen pga feil... 2X er en stor fiasko, ingenting mer å diskutere.