View Single Post
Tysk dvergpornograf
Appelsinhud's Avatar
Trådstarter
402
Sitat av Cosmos Vis innlegg
ser heller ikke hva du vil frem til med andre avsnitt,det er også mange som kommer med subjektiv synsing som er for legalisering,du fremstiller hele innlegget ditt på en måte som får folk som er mot legalisering til å virke som uopplyste folk som ikke kommer med fakta,og selv om du helgarderer deg litt med andre avsnittet,har jeg intrykk av at du fremstiller motparten som vrien og vrang å diskutere med,du grer de som ikke deler ditt syn over en kam,og min mening er at du bør formulere deg litt annerledes enn hva du gjør hvis målet ditt er å skape debatt, quote: Slik som jeg ser det så endrer de fleste holdningene sine til cannabis først etter å ha eksperimentert med det, så hvordan skal man få mennesker til å endre sitt synspunkt helt uten å ha vært i nærheten av planten? vil si at dette om ikke det er, så hvertfall et ønske om å drive propaganda.
Vis hele sitatet...
Nå ser jeg poenget ditt, og også hvordan det jeg skrev lett kan misforstås. Uheldigvis er det for sent til at jeg kan omformulere..

Men at jeg vil endre synspunktet betyr ikke nødvendigvis at jeg vil endre det fra mot til for. Men jeg vil at de som er i mot cannabis skal være i mot det av objektive grunner, og at de som er for cannabis skal være det av objektive grunner. Man bør ikke ta standpunkt til noe på grunn av feilinformasjon og synsing.

Men det viser seg å være uhyre vanskelig å nå fram til inngrodde personer, derfor vil jeg skape en debatt om hvilken type argumentasjon som fungerer best når det diskuteres med slike personer som står på bakbeina.

Og jeg vil ha en legalisering, derfor er hovedmålet mitt de inngrodde på mot-siden. Selv om det er uhyre mange på for-siden som kunne trengt litt informasjon.

Håper det ble litt klarere, er det andre uklarheter så bare skrik igjen.