View Single Post
Det er slettes ikke uvanlig at minner og konkrete følelser fra barndommen kan komme opp under en LSD-trip. Disse kan manifistere seg som konkrete kroppslige følelser, emosjoner tanker, visjoner osv. Uforløste følelser og tanker kan også komme til overflaten. Noen kan hende er av utfordrende karakter.

Et godt tips er å prøve å akseptere hva trippen måtte bringe. Om ubehagelig tanker eller emosjoner dukker opp - så ikke prøv å kjempe imot dem. En LSD trip vil ta deg innom mange forskjellige tanker og følelser. Det er derfor ingen vits å freake ut om man måtte oppleve noen som man synes er ubehagelige eller vanskelige. Aksepter dem som en del av trippen og som noe som potensiellt kan føre til personlig vekst. Ved å akseptere utfordrende emosjoner og tanker som eventuellt måtte komme vil du oppdage at trippen forandrer karakter og at emosjoner og tanker vil "fordampe", bli forløst. Det er først om man kjemper imot/ikke aksepterer trippen (følelser o.l. man måtte ha) at man kan føle seg stucked i en kjip sinnstilstand over lengre tid. Om dette mot formodning skulle skje kan det være lurt å forandre setting (gå til en roligere plass etc.).

Vet ikke hva du mener med fortrengte minner i forbindelse med cannabis. Men om du tidligere har fått paranoia på cannabis bør du være forsiktig med å kombinere dette med LSD - hvertfall som førstegangs tripper. Min egen opplevelse med cannabis er at dette stoffet fort kan føre til forvirring og mindre sinnsbalanse, samt dempe noe av den klare våkne følelsen som LSD kan gi - da kan det være vanskeligere å navigere i de psykedeliske sinnstilstander. Er man skikkelig på tur så vil man dog knapt merke særlig til cannabisen da LSD'en er svært dominerende.

Trip på en plass hvor du føler deg trygg og er borte fra forstyrrende elementer eller mennesker som ikke tripper. Naturen er en ypperlig setting jeg anbefaler på det varmeste. Tripp sammen med noen du føler deg trygg på. Vær enige før trippen om å ha en åpen, ærlig, varm og støttende stemning dere imellom. Da vil du etter all sannsynlighet ha en flott opplevelse.

God tur!