View Single Post
Sitat av eddy1337 Vis innlegg
120stk i en 100stk boks burde tas som en advarsel, men det kan skje hos underground produsenter. Ville startet med å spørre han du kjøpte de av.. Hvem merke er det? Så kan jeg evt. finne bilde av hvordan de skal se ut for deg..

Og til deg Fanz: Clen har ikke anabol effekt hos mennesker eller hester, det har en fettforbrennende effekt som vel kan kallles termologisk, men husk at dette brenner fettet ved at det øker pulsen, temperaturen i kroppen og får kroppen til å gå på litt høyt turtall rett og slett. Kan sammenliknes med å gå på en svak dose ephedrine hele tiden i noen uker å gå på en kur med dette.. Skjelvninger er en av de vanligste bivirkningene, samt uro og søvnproblemer, med dette kan det også komme litt angst o.l hos noen.

Og en ting du må huske er at kroppen blir motstandsdyktig mot dette middelet etter noen uker, så gå f.eks 2 uker på - 1 uke av deretter 2 uker på istedenfor 4 uker i strekk, vil få en pause for kroppen samt bedre effekt. Kan kombineres med andre intervaller også.

IKKE bruk dette sammen med effedrin, da dette kan ha uheldige, tilogmed dødelige utfall.. Er det noe mer du lurer på så bare spør Svarer etter mitt beste, dere finner sikkert noe feil her, men hovedpoengene mine mener jeg er klare..
Vis hele sitatet...
det har vært bevist at det faktisk har litt anabol effekt hos noen, men resten av det du sier er sant, og de bivirkningene er et helvette!