View Single Post
Sitat av Cherie Vis innlegg
Imovane er nok mye farligere enn Sobril. Du blir ikke slik rusa på sobril, på imovane kan du gjøre hva som helst. Ei venninde av meg gikk opp på hustaket og hoppa ned (5 meter) rett på plattingen. Mora fant henne der, hun huska ikke en drit. Men hun brukte å "gå i søvne" på imovane.
Vis hele sitatet...
nei imovane har en mer uberegnelig kickoff rus,mer som du er blir full liksom..men gud sobril slår i starten før du raskt venner deg til det og den godfølelsen får du aldri tilbake,blir vell litt som første gang du tar kokain eller hva de sier!

Men man skal ha respekt for imovane,det har jeg lært,intet stoff har endrer min adferd mer enn ett par-tre imovaner,men nå har jeg kommet over enda en grense virker det som og jeg får ikke hukommelsetap og annerledes oppførsel lenger,men den gir meg fortsatt en god følelse,fjerner angst og dep som vanlig!

så jeg har hatt en veldig endring i hvrodan stoffet har virket på meg i løpet at et par år,husker jeg ikke tørte å ta fler enn 1 for jeg gjorde ting jeg vanligvis ikke ville ha gjort,og huska ikke en dritt!

så behandle det med respekt

Sitat av Cherie Vis innlegg
Da har vi to helt forskjellige opplevelser med imovane du Jeg får en beroligende og god følelse når jeg får effekt, det er sinnsykt skjelden jeg blacker ut på dem. Ingen bivirkninger som metall smak eller hangover. Synes det er bedre enn all effekt jeg har fått på noen som helst benzo pga. mye mer potent og rask virkning, går ut av kroppen fort og man kan få effekt flere dager på rad.
Vis hele sitatet...
100% enig,derfor er det genialt!

pluss at du blir ikke tolerant mot det i noen særlig grad heller som du blir av benzoer!

jeg tar det hver dag flere ganger om dagen,merker jeg en liten toleranse økning holder det med en dags pause også er det greit i ukesvis igjen!

knall bra på alle måter og det beste er at det ikke er vanskelig å få av legen i forhold til benzoer heller,takk til den som utviklet imovane
Sist endret av murmade; 23. januar 2011 kl. 17:44.