View Single Post
Tfan's Avatar
Trådstarter
580
Sitat av Powerpuff Vis innlegg
Da har du jo fremdeles kastet bort en hel termin på skolen, uten å fullføre?



Da har han i hvert fall et fullført år, og har kommet et stykke på veien. Jeg ville også slutte på denne tiden i fjor, og det var ikke snakk om at jeg skulle gå mer skole. Til tross for dette ble jeg overtalt, fullførte året, og tok liksågreit et år til. Jeg har aldri gjort det så bra noen gang, og om bare et halvt år er jeg ferdig. Det jeg sier er at det kan lønne seg å holde ut litt lengre, og at det er noe jeg anbefaler. Dess lengre man venter med utdanning, dess mindre sjangs er det for at han kommer seg tilbake senere. Kanskje liker han jobblivet så godt at det å gå skole igjen ikke er aktuellt.
Vis hele sitatet...
Jeg skjønner veldig godt det du sier, men det gjelder ikke for meg. Jeg ser på meg selv som en som jobber for det han vil, og jeg har bestemt meg for et helt annet løp enn det jeg planla når jeg starta på elektro i høst. Jeg skal ikke slutte med en gang heller. Jeg skal søke etter jobb mens jeg går på linja jeg går nå, og får jeg det, så slutter jeg etter kanskje en måned hvis det er fornøyelig å jobbe. Hvis jeg ikke får jobb, så fortsetter jeg ut året. Det er bare veldig umotiverendes å gå noe jeg ikke skal fortsette med...

En annen ting er at jeg vil jobbe nå for å spare penger til det jeg vil senere. Planen er nemlig å studere i England mitt andre år på studiespes, og da er det greit å spare opp penger.

Jepp. Første inntrykk er nok lurt å gjøre bra, og det er ikke så vanskelig å få det til heller.

Jeg må nok bare se på annonser i avisa, forhøre meg med venner også videre. Nå som jeg tenker meg om så kjenner jeg kanskje et par som jeg kunne spurt.

Må bare være pågående på det, regner jeg med, så får jeg vel jobb etterhvert.