View Single Post
Sitat av Wisternoff Vis innlegg
Var også en gang jeg og en kompis skulle ordne noe å røyke på midt på natta en januar måned. Jeg titter opp mens vi står ute å venter på bønna og ser en liten lysende prikk laaaangt oppe i atmosfæren. Den var på størrelse med en stjerne og kunne se ut som en stjerne. Men den bevegde seg frem og tilbake, fra venstre til høyere. Drit fort, nå snakker vi om at den tilbakela flere kilometer/mil på bare sekunder. Pluttselig bare kjørte den i en rettning og ble borte.

Dette var ikke en satelitt eller den internasjonale romstasjonen, jeg har sett de sveve saaakte forbi jorda før. Tvilsomt at det var en brennende gass, lyn eller noe heller. Jeg tipper virkelig dette var en UFO eller en form for vesen som er litt utenfor vår nåværende fatteevne av hva liv er.
Vis hele sitatet...
Uten å ha lest gjennom alle 11 siden i tråden vil jeg bare si at jeg har sett AKKURAT samme greia du snakker om sammen med 2 venner som vitne og ikke bare en, men mange spredd utover himmelen! sykt spessielt, noen som vet hva dette fenomenet kan være?

Også vil jeg si at jeg ikke tror direkte på spøkelser slik man ser på film, men jeg tror på gode og dårlige energier som kan henge igjen om man har fått en brå død f.eks mord, selvmord eller en tragisk ulykke eller noe sånt.. eller om det har vært mye elendighet i ett hjem f.eks så vil det henge igjen dårlige energier som man føler på seg TROR jeg da... Jeg mener også at himmel helvette gud satan osv... egentlig er beskrivelsen på gode og dårlige energier som er i verden her. Eller kansje vi alle allerede er døde og blitt dømt til ett så så langt liv i helvette (jordkloden) før vi kan komme opp igjen til det paradiset vi alle skulle ønske vi kom til når vi døde hvem vet, mye spennende i verden her vi ikke vet, det er HELT sikkert.
Sist endret av DC89; 10. november 2010 kl. 05:20.