View Single Post
Det jeg ser av paranormale ting kan feks være en finger som stryker meg på låret, eller stemmer som sier hva som skjer før det skjer og stemmer som skriker til andre mennesker at de feks skal spytte ut snusen og like etter så spytter personen ut snusen, eller så kan det være at jeg noen ganger ser noe som kan ligne på demoner i mangel på bedre ord.

Går jeg meg en tur i feks oslo hvor det er mange folk, så flasher det svart forrand øya mine og disse "demonene" prøver å ta meg.

eller så kan det være at jeg ser en skikkelse bevege seg fra kroppen min og inn i tvn, noen ganger så virker det også som at jeg går ut av min egen kropp og går mot tvn, på veien mot tvn så hender det jeg møter på disse "demonene" som prøver å lure meg.

noen ganger så ser jeg også at det kommer noe ut av øyet til folk, de sender et blunk på en måte som treffer øyet mitt, det er det "sjelen" som sender ut.

Dette er bare noen få ting av det jeg har opplevd i det siste, har også blitt lært opp litt om værdenen til disse "demonene" så jeg vet litt om de.



Vet jeg virker som en klin gæren person nå og har vært lakt inn pga psykose, så det kan godt hende jeg er syk, men det virker apsolutt ikke sånn.
hvordan kan stemmer da forklare meg ting før det skjer?