View Single Post
Sitat av Jonta Vis innlegg
Dette blir ikke relatert til topic, men jeg føler likevel en kommentar passer inn her. Føler dette skjer oftere og oftere på forumet. I forhold til førsteposten er jeg forsåvidt enig med McVik og Itsnotover:

I førsteposten fremstår trådstarter som noen som krever skreddersydd informasjon. Fullt klar over det faktum at andre ressurser sikkert kan hjelpe ham på vei, klargjort av fraser som "Vet at det sikkert flere tråder om dette. Men trenger svar som passer for meg!".

Det viser seg videre at trådstarter faktisk har googlet ("Ja jeg vet jeg kan google det, det har jeg gjort.").

For å oppsummere:
  • Minimal innsats for å finne informasjon selv
  • Opplyser ikke om informasjonskilder vedkommende har konsultert før
Og til de som vil sitere tråden til DonTomaso om det å være snill på dette: Regel #2. Vi er da faen ikke diskusjon.no?! Det blir forøvrig ikke diskusjon av det om noen bare forlanger informasjon.

Jeg anbefaler trådstarter, og alle andre som trenger en oppfrisker til å lese esr sin "How To Ask Questions The Smart Way". For trådstarter i denne tråden føler jeg spesielt siste eksempel i dette avsnittet gjelder.

Peace
Vis hele sitatet...
Hvor mye tid og energi brukte du på å skrive det innlegget der? Det var ihvertfall bortkasta.

Har vi en detaljert guide eller erfaringer angående rooting av HTC Desire på forumet med tydelig indikering på hva det gjelder i Topic? Svaret er nei.

Personlig trenger jeg denne tråden selv og jeg tror mange andre gjør det og. Den har heller ikke blitt slettet så den bryter tydeligvis ingen regler.

Hvis alle skal tenke "Jeg fant det ut sjæl, så da får alle andre gjøre det og" så ender vi opp med et forum uten innlegg. Det burde da bare være digg å kunne dele egne erfaringer og få creds for det?
Sist endret av Source; 25. august 2010 kl. 20:59.