View Single Post
Sitat av Refshal Vis innlegg
Det folk skulle gjort var å ta på seg fult militært kitt Sagt følgene til vekterne: Dette er nå ett område som tilhører den norske hæren fra dags dato til og med ??/??/?? Dere må nå forlate området. Laget noen falske papirer og gitt dem hahaha. Oja dere er vektere dere ja, kom vel ikke inn på politiskolen, dakars


Hadde vi bodd i i statene(noen stater) kunne vi skutt intrengere med en gang de tråkker over dørstokken Eneste som er at du ikke har låv til er å skade skyte intrengern, ergo du må drepe'n
Vis hele sitatet...
Gammel var du igjen? Vektere er alle sammen som ikke kom inn på politiskolen ja. Orginalt, har jeg aldri hørt før!

Nei, det kan du ikke. Du kan ikke skyte hvem som helst uten videre, såfremt du ikke gir han sjangse til å forsvinne, eneste unntak er nødverge. Ikke tro alt du ser på film.

Som i omtrent alle andre vekter-tråder så kommer det frem mye svada. Oppklare:

1. Nei, du må ikke oppgi navn, eller riktig navn til en vekter. Men er de rutinerte nok pleier de alltid å be om legitimasjon, eller sjekke det opp mot politiet. De pleier også å ha med seg anmeldelseskjema. Som sagt, du er nødt til å vente på politiet har du gjort noe straffbart med strafferamme på 6 måneder og/eller bøter.

2. Det er lite sannsynlig at vekterne er på Lier 24/7. De kan enten ha en mobilpatrulje som kommer innom nå og da iløpet av døgnet, eller bare være der visse timer av døgnet. Å ha en vekter på et objekt 24/7 koster hundretusener per uke.

3. Det morsomste vektere vet er å fylle ut anmeldsesskjemaer, så ikke tro du ikke blir anmeldt fordi "det er for mye stress".

4. Når du skriver under på et anmeldsesskjema så skriver du under på at du har gjort den kriminelle gjerningen det står på papiret. Med andre ord, du tilstår.

5. Politiet kan faktisk gi begrenset politimydighet til vektere, dette skjer hvis som oftest hvis politiet ikke har mulighet til å komme, men alikevel, det forekommer veldig sjeldent. Begrenset politimydighet blir gitt ifra politisentralen /v vaktleder. En politimann i en politibil kan ikke alene gi deg politimydighet.

Sum sumarum: Ingen betydelig stor fare ved å ta en tur til Lier, blir du konfrontert av vektere, så sier du bare at du går nå, og det er lite de kan gjøre.
Sist endret av Dice; 19. juli 2010 kl. 22:57.