View Single Post
Master debater
Dekilaz's Avatar
851
Sitat av Third3ye Vis innlegg
Er enig med Dekillaz.
Det ligger også spørsmål om de har brukt noen spesielle kjemikalier når de plantet, oppfostret, og høstet eller alt for mye kjemikalier for den slags skyld, som gjør at du virker kjeivere, men egentlig er det påført av de andre kjemikaliene og ikke THC'en eller cannabidiol.

Har faktisk en kompis som gikk til Amster og når han kom tilbake igjen var han en forandret person. Når han røykte ville han sone ut fra alle samtaler og nære omgivelser inn til sinn egen verden.

Hasjen har kanskje en kraftigere effekt, men det er nødvendigvis ikke bra.
Vis hele sitatet...
For det første har jeg ikke hørt om slike kjemikalier som gjør deg ekstra fjern (selv om det til stadighet har versert rykter om "laced" hasj og weed). Det eneste jeg har hørt om er at man kan spraye et slags glassbelegg på plantene underveis i gro-prosessen slik at weeden virker å ha mer krystaller (såkalt "grit weed"). Dette gir deg ingen rus, men det kan nok føre med seg en hel del ubehagelige bivirkninger (f.eks. silikose ved lengre tids bruk).

Videre er jeg helt enig med deg når du sier at det ikke nødvendigvis er bra med sterkere cannabisprodukter. Det blir litt som øl vs vodka; for det første er det en smakssak, og for det andre vil skadevirkningene ved et høyt vodkaforbruk være større enn for et volumvist tilsvarende ølforbruk.