View Single Post
Trigonoceps occipita
vidarlo's Avatar
Donor
Sitat av Geordie Vis innlegg
Hvorfor ble ikke han stoppet av etterretningen for eksempel(trusebomberen)? Kanskje etterretningen vår dårlig, eller feilet, men det er unngåelig risiko vi kan forbedre på, men ikke eliminere. Hvordan stopper etterretning en gjeng på 3 stykker som uten for mye kontakt med omverden og med rimelig enkle kjemikalier koker sammen eksplosiver i kjelleren og putter dem under t-skjorten? Etterretning kan ikke fange opp alt.
Vis hele sitatet...
Men kanskje vi får meir igjen for pengane ved å satse på andre ting? Det er snakk om en god del penger om en skal ha dette overalt på allle flyplasser.

Vi har ikkje uendelig med ressurser - kanskje er det meir fornuftig å bruke dei pengane på andre tiltak som ikkje ekslusivt virker mot flyrelatert terror. For slik det ser ut no vil jo det her vere snakk om å bruke minst et hundretalls millioner for å redde 70 liv i året eller noko i den stilen.

Og flytrafikken har ikkje blitt vesentlig lamma; det er dei tåpelige sikkerhetstiltaka vi har innført i etterkant som har lamma den...