View Single Post
Piratebay.org har da ikke gjort noe som bryter opphavsretten til det du kan finne på siden deres. Det er jo bare en søkemotor (ala google) som indexerer 'trackers' til lovlige/ulovlige filer.

Det blir spennede å se hva som skjer de neste 2 ukene, men jeg tror ikke de blir funnet skyldig i brudd på noen opphavsrett.
Sitat av VG.no
Ifølge tiltalen skal kvartetten ha tjent 1,2 millioner svenske kroner gjennom salg av annonseplass på siden, noe aktor krever at skal bli tilbakebetalt. I tillegg forlanger musikk-, film- og programvareindustrien om lag 100 millioner kroner i erstatning, penger som skal være tapt på grunn av virksomheten til Pirate Bay.
Vis hele sitatet...
De har da ikke TAPT penger pga av dette. Selv om folk laster ned ulovlige filer betyr ikke dette at de ville kjøpt produktet deres hvis ulovlige filer ikke fantes.
En annen måte å vinkle dette på er jo å si at folk laster ned ulovlige sanger, liker sangen/bandet/filmen (whatever) og finner ut at de vil støtte dem og da faktisk kjøper produktet. Se på det som en ulovlig "smaksprøve".
Sist endret av Clr; 16. februar 2009 kl. 17:54.