PDA

View Full Version : Softwarestore.com


Glennhaldorsen
16. februar 2006, 16:02
Hei. Lurte på om noen hadde noe erfaring med www.softwarestore.com ?
Så litt på dette spillet (http://www.softwarestore.com/dr/sat4/ec_Main.Entry17C?SID=52237&SP=10023&CID=0&PID=784622&PN=1&V1=784622&V2=&V3=&V4=&V5=&CUR=578&DSP=&PGRP=0&ABCODE=&CACHE_ID=0), som virket nokså billig hvis man faktisk får det. Ser det er noe nedlastnings opplegg, men som sagt: noen som har noe erfaring med disse?

Pættar
16. februar 2006, 16:05
Det var nå ikke et spill, men en guide til spillet

purity
16. februar 2006, 16:09
Ut i fra slik siden ser ut så tviler jeg sterkt på at det er noe lurt å kjøpe noe som helst derfra. Jeg får ofte søppelmail fra lignede sider, og tror nok det er en scam.
Og forresten ja, det er en guide du linker til ;)

Glennhaldorsen
16. februar 2006, 16:12
Ok, takk. Så ikke at det var en guide før nå hehe..
Hva er en 'scam' ?

Peefy
16. februar 2006, 16:25
Ok, takk. Så ikke at det var en guide før nå hehe..
Hva er en 'scam' ?
Scam er det samme som svindel :)